APNE KABHI KISI SE SACHCHAPYAR

APNE KABHI KISI SE SACHCHAPYAR KIYA HE TO IS GANE KO COMPLET KRO.
K___N _O __H__T___G_ _T ___I_AJ___NT__S__ S____ H__.PROOF UR TRUE LOVE ITS CHALLANG 4 U
Read Details

1) Qus. : What are

1) Qus. : What are you doing?;
Ans. : Business.
 Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?
 Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!

3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus.. : What are you getting in Selling Goods?
 Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!

 5) Qus. : How do you distribute profit ?
 Ans : By way of dividend
 Tax : Pay dividend distribution Tax

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
 Ans. : Factory.
 Tax : PAY EXCISE DUTY!

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

8) Qus. : Do you have Staff?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

 9) Qus. : Doing business in Millions?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY TURNOVER TAX!
; Ans : No
 Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
 Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

 11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
 Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

 12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
 Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
 Tax : PAY SERVICE TAX!

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
 Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!

15) Qus.: Do you have any Wealth?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY WEALTH TAX!

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

 17) Qus.: Have you purchased House?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

18) Qus.: How you Travel?
 Ans. : Bus
 Tax : PAY SURCHARGE!

19) Qus.: Any Additional Tax?
 Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
 Ans. : Yes
 Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

 21) INDIAN :: Can I die now??
 Ans :: Please wait, we are about to launch the funeral tax!!!

So, In india there is no tax on doing nothing, but line of taxes if you doing anything...! ! ! ! ! 
Read Details